Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• днес видях едно момче със червена 33-ка на кръстовището за меден рудник, с което се спогледахме ама аз профучах и нямахме време да си махнем

да си каже кой беше
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

• Днес около 17:20 на бул. България и Гешов посока НДК, черна 156ца със затмнени прозорци 1.8т.с и рег номер СА1430**

Comment

• Днес, 08:15 на Цариградско шосе, малко след Окръжна болница - 166-ца, виненочервен металик с клубен надпис на задния прозорец.
        Alfa Romeo 166 3.0 V6
        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Вчера alfonco147GTA беше засечен на пресечката на Царево село и Смърч в Белите брези с черния боксер 145 Май не беше сам, а ? ))
          Arena Coast Customs

Comment

• Днес около 22,00часа 155ца светъл цвят някакъв, опита се да се дърпаме но определено беше счупено нещо по колата, меляше нещо и щтракаше зверски.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
              Днес около 22,00часа 155ца светъл цвят някакъв, опита се да се дърпаме но определено беше счупено нещо по колата, меляше нещо и щтракаше зверски.
              А аз днес те видях на "Йерусалим".
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• искам колега който караше по бул.Свети Климент Охридски ,в времето м/у 22:45 до 23:10 !по посока околовръсното ,да каже кой е !
                Искам ако този човек, който караше тъмна 145-ца да си признае как щеше да свърши живота и на двама ни!
                Не знам но аз карах с 90 ,а той избягваше дупка пред мен ,добре че не се бях заблеял някъде и скочих веднага на спирачките !
                Абе поне един двоен мигач удари да ми се извиниш ,щеше да ми се пръсне сърчицето после ...

Ако си признае кой е ,евала му права !
                155 96' 1.6 16v 1++hp???
                Mazda 626 84'
                Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                ex' 145 97' 16V TS

Comment

• Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
                  искам колега който караше по бул.Свети Климент Охридски ,в времето м/у 22:45 до 23:10 !по посока околовръсното ,да каже кой е !
                  Искам ако този човек, който караше тъмна 145-ца да си признае как щеше да свърши живота и на двама ни!
                  Не знам но аз карах с 90 ,а той избягваше дупка пред мен ,добре че не се бях заблеял някъде и скочих веднага на спирачките !
                  Абе поне един двоен мигач удари да ми се извиниш ,щеше да ми се пръсне сърчицето после ...

Ти си карал с 90 в града, после някой ти е виновен ...
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• на охридски не е ли 80 ограничението, или не си спомням правилно?

отговор: бъркам
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

искам колега който караше по бул.Свети Климент Охридски ,в времето м/у 22:45 до 23:10 !по посока околовръсното ,да каже кой е !

Викаш виновен е, че си карал с 90, а той се е пазил от дупките
                      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• добре ,карах с 80 просто казах 90 по инерция ....

Не мисля ,че скороста има значение...и с 50 да карах когато кола влезе в мойто платно на 10 метра пред мен ,не мисля че има значение с колко карам дали ще се ударим с 50 или 80 ,се сме мъртви (не дай боже) ...
                        Въпроса е ,не с колко съм карал .....
                        !

---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:33 ----------

#detelazurno ,ако това ти е работата по цял ден правиш забележки във форума -евала ,че и такива са рядкост
                        155 96' 1.6 16v 1++hp???
                        Mazda 626 84'
                        ex' 145 97' 16V TS

Comment

• A, прощавай! Не си бил с 40 над позволеното, а само с 30! Викаш няма значение, а? Аз пък казвам, че има! А опитай се да го проумееш пък като стигнеш до извода (евентуално) пак ела и се карай на колегите, че не са ти освободили пътя, за да можеш да вдигнеш 300!

Ти моята работа не я гледай! Знам, че чуждото винаги е по-готино, но първо си виж твоята паница па един ден като порастнеш може евентуално да се опиташ да хвърлиш един бегъл поглед към моята.
                          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

.....
                            Не мисля ,че скороста има значение...и с 50 да карах когато кола влезе в мойто платно на 10 метра пред мен ,не мисля че има значение с колко карам дали ще се ударим с 50 или 80 ,се сме мъртви (не дай боже) ...
                            Въпроса е ,не с колко съм карал .....
                            !....
                            Ако не ме лъже паметта си на около 18+малко години, най-малкото си учил физика в училище... Как да няма разлика между това дали ще се удариш с 50 или със 80.... разликата е огромна...
                            Ако ти караш с 50 и другия с 50 удъра ти се равнява на 100км/ч, ако си с колан може и без драскотина да излезеш от колата, но ако ти караш с 90 и отсрещния кара с 50 се равнява на 140км/ч, а разлиакта от 100 до 140 на пръв поглед е малка ама всъщност е много голяма. За това с колко караш из града няма да коментирам и аз преди да се размажа бях с едно мислене след това с друго! Като понавъртиш повечко километри и попаднеш в някоя друга по заплетена ситуация ще се замислиш!
                            И не ти прави чест да се правиш на оборотен на батковците. От тях доста интересни неща можеш да научиш
                            п.п. Мога да кача и снимки на моето ПТП където ме натресоха с около 50+, мога и да кача снимки от ПТП-то на един приятел който отсече дърво (за статистиката на ФЕРАРИСТА) с 80+... разликата е потресаваща! А мога да кача и снимки от ПТП-то на друг познат със 140+ просто късмета ги остави живи.... Двигателя на майната си, стоманобетонен електрически стълб влачен около 10м и познай какво е останало здраво от тази кола!
                            Last edited by AntiLuuP; d.m.y г., 02:02.

Comment

• Добре ,ако не бях казал с колко карах ,сега щяхме ли да водиме тая тема ?

---------- Post added at 06:49 ---------- Previous post was at 06:46 ----------

Добре ,ако не бях казал с колко карах ,сега щяхме ли да водиме тая тема ?
                              ДОБРЕ ДЕ ,АЗ НЕ МОГА ДА ПРОУМЕЯ ВИЕ КАКВИ ХОРА СТЕ?
                              Щом мисленето ви е толкова нисшо
                              Значи ,ще обоснова пак- със 2222222000000 км/час си карам или с 40 , АЗ СИ КАРАМ В МОЙТА ЛЕНТА , 10 МЕТРА ПРЕДИ МЕН , ИЗЛИЗА КОЛА ОТ ДРУГАТА ЛЕНТА , а аз отивам в банкета със двата крака на спирачката и носеща се кола към отсрещната ограда...
                              Така-искам някои ,който мисли трезво ,да ми каже ! КОЙ Е ВИНОВНИЯ Я ?
                              155 96' 1.6 16v 1++hp???
                              Mazda 626 84'
                              ex' 145 97' 16V TS

Comment

• Примерно човека като навлиза в твоята лента преценява, че отсрещната кола е далеч и няма скоро да стигне до него, но това е при нормална скорост ...
                                Какви хора трябва да сме, за да приемем, че най-често катастрофи стават поради несъобразена скорост ?!?
                                146 1.6 TS '00
                                156 2.4 JTD '01

Comment

Working...
                                X